Petitie TopGear pentru F1 la TVR fara comentarii penibile

De la karting la Formula 1, tot ce se petrece pe pista

Moderators: ervin, #1 Manu fan

Petitie TopGear pentru F1 la TVR fara comentarii penibile

Postby #1 Manu fan on April 16th, 2009, 1:11 pm

Ca fan al Formulei 1, sunt revoltat de calitatea execrabila a comentariului "de specialitate" al curselor de Formula 1. Pe cat este de jenanta, actuala echipa de comentatori - Victor Bonifaciu & Dan 'Micky' Alexandrescu se mentine de ani de zile in aceasta formula si ne toaca nervii la fiecare cursa, pe banii nostri (taxa TV pe care o platim cu totii merge si la ei). Decat sa ascult balariile lor, mai bine as asculta doar zgomotul cursei.

Acum este timpul sa scrii ce te deranjeaza la comentariul de F1 de la TVR, iar parerea ta va fi trimisa conducerii postului national de televiziune. Scrie-ti opinia in formularul nostru de petitie online :

http://www.topgear.ro/petitie
Zwar weiss ich viel doch moecht' ich alles wissen.
#1 Manu fan

Re: Petitie TopGear pentru F1 la TVR fara comentarii penibile

Postby ervin on April 18th, 2009, 12:42 am

Ce ne deranjeaza?TOT.
Trebuie facuta o schimbare la comentatori si mai ales la emisiunea de inainte/dupa pt ca si ei vorbesc prostii.Apropo daca stiti, erau doi prezentatori la Eurosport care comentau regretata cursa de MOTOGP anul trecut.Ei mi-au placut foarte mult cum comentau cursele.
ervin

Re: Petitie TopGear pentru F1 la TVR fara comentarii penibile

Postby LucianDav on May 4th, 2009, 4:20 pm

Si mie mi-a placut cum comentau cei doi de la MotoGP, foarte dinamici, in comparatie cu Miki si Viki. Si imi mai placea perechea Adrian Georgescu si Arnold Cobilanschi, comentau impreuna cursele de turisme tot la Eurosport.

Ar fi cativa oameni care ar putea sa dinamizeze putin cursele de F1, din punctul de vedere al comentariului, dar trebuie intai sa scapam de dinozauri.
LucianDav

Return to Circuit